Nora MH Solberg driver ClearHomeSpaces som tilbyr tjenester for Astrologi.

Nora har bred erfaring med å  tolke astrologiske kart og Clear Home Spaces har fått gode tilbakemeldinger og kan gi referanser fra fornøyde kunder som har fått hjelp med astrologisk ominnredning og forbedret energi hjemme.

Nora er medlem i Norsk Astrologisk forening. Hun deltar som astrolog i Medlemsportalen Ånd & Vitenskap og kvinnefellesskapet FemmeD Leadership.

I ClearHomeSpaces forberedes hvert husprosjekt eller horoskop tolkning individuelt og med forståelse av store linjer vist i små detaljer. Nora har ledet byggeprosjekter og er svært dyktig i prosjektledelse.

Hun er flytende i tysk og engelsk dersom du ønsker å bruke annet språk enn norsk.

Nora Clear Home Spaces

Utdannelse

Nora har tatt og bestått profesjonsstudiet «Esoterisk Astrolog» (VD) ved Astrologiskolen Herkules, Oslo som er NOKUT-akkreditert.

Hun har Bachelor i vibrasjonsmedisin «Applied Biophoton Sciences», Coach utdannelse, IKYA Grunnkurs og Bachelor i eksportmarkedsføring fra BI. Hun har også diverse språkkunnskaper og administrasjonsutdannelse fra Treider.

Nora har bred arbeidserfaring fra store konsern som Siemens og legemiddelbransjen før hun startet med vibrasjonsmedisin og drev Nora Biophoton Klinikk i 7 år, samt undervist Biophoton og 5-element lære worldwide for firma IABS.

ClearHomeSpaces Konsept:

Alt er energi, E=mc2, og Einsteins teori er sentral i vår filosofi og arbeid.

Vibrasjon i formen,  med vakre dynamikker mellom det synlige og det usynlige i rom vi oppholder oss i er det samme. ClearHomeSpaces ønsker å jobbe praktisk og enkelt og formidle en positiv utvikling igjennom et ærlig budskap og klare linjer. Astrologi og innredning går hånd i hånd når rom innredes som en forlengelse av eier og man får praktisk talt kosmiske prinsipp inn i stuen til inspirasjon og ramme for hjemmets energi.

Noen av arbeidsverktøyene vi bruker er astrologi og Indisk tradisjon Vaastu hvor hellig geometri og symboler inngår. Vi benytter også andre  vibrasjonsteknikker og noen ganger klang i arbeidet som en morsom effekt for å høyne energi og samhandling i rom som er ommøblert.

Vaastu er en urgammel indisk tradisjon en forgjenger av Feng Shui. Den  omhandler kraftlinjer i form og geografiske linjer og bygger blant annet på astrologi og kompassretninger. I Vaastu er tre bærende prinsipper eller «Gunas» grunnleggende ved formgivning og arkitektur, og de tre beskrives igjennom opplevelsen av å drikke duggdråper av en Lotus; det er praktisk mulig- det er en naturopplevelse som stimulerer sansene- estetikken er påfallende

Clear Home Spaces ønsker å utføre oppdrag etter de tre Gunas for å skape; Praktisk funksjon-Opplevelsen av harmonisk energi- estetiske rom.

I Astrologisk tolkning er Kvalitet - Retning - Glede vår motivasjon for å løfte bevissthet og finne autentisk drivkraft i hvert enkelt menneske.

Clear Home Spaces tilbyr å gjenskape gode indre og ytre rom i form av tjenester:

Kontaktskjema

Lurer du på noe eller ønsker å komme i kontakt med meg? Bruk kontaktskjema under, så svarer jeg så fort som mulig.

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.
Vennligst kryss av captcha'en for å verifisere at du ikke er en robot.
03 cropped beautiful-marble-spiral-stairs_t20_G74K8Y 1024