Tolkninger & Priser:

Jeg trenger fødselsdato og -år og helst klokkeslettet du ble født, samt by og land.

002
004
006

Fødselshoroskop

Pris: kr 1600,-

Varighet: 1 time inkl. forberedelser og tilsendt bilder av horoskop og videoopptak

Beskrivelse: Vi går grundig gjennom horoskopet ditt; din retning, dine muligheter, balanse og samspill, og jeg inkluderer din sjelelige retning og drivkraften som drar deg igjennom livet. Her blir det gjennomgang dine styrker og kvaliteter som du kanskje tar for gitt, men som kan løftes i tråd med hele tolkningens mål; til høyere bevissthet om deg selv og hva du har å by på, så du kan leve og utfolde deg mer.  Du kan selvfølgelig bestille tema som opptar deg.

Par-horoskop eller familie horoskop

Pris kr 1900,-
Varighet: 1,5 time inkl. tilsendt bilder av horoskop og video opptak.

Beskrivelse: Et Par eller familiehoroskop viser forskjellige gravitasjonspunkt dvs synkroniteten og fellesnevnere dere står i. Hva slags dynamikk dere utløser i hverandre og lære av hverandre kan vokse i og utfolde i noe nytt sammen. Her ligger hver enkelts rolle og felleskapets glede og skyggesider som bringer krangling eller latter inn i heimen. Horoskop kan ikke gi enkle løsninger, du må gå veien selv, men kan angi en retning som stimulerer og håndterer situasjoner og livet konstruktivt når man er flere enn en.

Bedriftsastrologi:

Pris: kr 2000,-
Varighet: 1,5 time

Beskrivelse: Er det en betydelig match mellom deg og din business som egen identitet? Hvor ligger magien og det store skjulte bilde og skattene av bevissthet i en virksomhet som du har skapt? Du kan bli kjent med bedriften din på en helhetlig dypere måte, og hva som skal til for å spille på lag og utnytte kvaliteter og talenter for å blomstre i business, se på det som en investering i et lykkelig samliv. Vi går igjennom tema som dynamikk, kommunikasjon, retning, skyggesider, vekst, fallgruver, motivasjon, samarbeid, økonomi og verdier. Bedriftsastrologi er fint for deg som er gründer eller eier av virksomhet.

Astrologi i hjemmet

 

Om-innredning med mening

Pris: kr 1600,-

Varighet 1 time, inkludert forberedelser.

Beskrivelse: Har du bodd der lenge kan du ha vokst fra boligen din energetisk, og justering av hvor møblene står og hva du omgir deg med, kan ha stor betydning for om du trives eller ei. Avhengig av hvor du bor og hva du trenger, avtaler vi om jeg skal komme hjem til deg eller holde videomøte med deg som guide.

Når man ommøblerer i henhold til astrologiske linjer som er gunstige for de som skal bo der, skaper du individuelle løsninger der du står i sentrum for flyten og kvalitet. Ytre rammer for indre vekst gir gode rom og varig trivsel.

Planlegging ved nybygg/ renovering av rom/hjem

Pris og varighet avtales per prosjekt og omfang.

Beskrivelse: Ved å koble astrologi- ditt horoskop til adressen der du bor og rommene du har, kan vi finne energetiske gunstige linjer og gode plasseringer for møblene dine hvis du vil fornye hjemmet på et dypere plan enn pene møbler. Astrologi får et lekent uttrykk når det overføres til rom og innredning. De ytre rom påvirker deg like mye som indre rom av tanker og bevissthet, så her kan alt stilles på linje så du får sammenheng og et behagelig oppløftende hjem å være i.

Bestillingsskjema

Jeg trenger fødselsdato og -år og helst klokkeslettet du ble født, samt by og land.

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.
Vennligst kryss av captcha'en for å verifisere at du ikke er en robot.
03 cropped beautiful-marble-spiral-stairs_t20_G74K8Y 1024