Astrologi i hjemmet

Har du tenkt på at rom i deg og rom i boligen din kan utstråle samme energi og atmosfære?

Vil du ha et nytt hjem uten å flytte?

Har ikke møblene funnet sin rette plass?

Lengter du etter fred og ro?

Flytter du på en ting vil det bety noe for helheten og sammenhengen. Dine indre rom og dine ytre rom er to sider av samme sak i samme energifelt du beveger deg i. Kosmos i deg – kosmos i hjemmet. Astrologi som forklarer deg og din retning og Astrologi som forklarer hjemmet ditt og dets retning. Alt henger sammen, - heldigvis.

Ominnredning

Astrologi får et lekent uttrykk når det overføres til rom og innredning. Jeg er overbevist om at det er noe vi vi få mer av i fremtiden med flere tilbydere. Jeg tilbyr astrologisk ominnredning, oppjustering av energi i hus eller enkeltrom, og prosjektering av en god oppussing eller helt byggeprosjekt.

Det er nokså nytenkende måte å bruke astrologi på for de fleste i Norge, men kjent for noen særlig bransjefolk. Det stammer fra urgamle tradisjoner i India kalles det Vastu Shasti, der man tilbereder og planlegger romløsning utfra himmelretninger og kobler på planeters kosmiske innflytelse til helhet, balanse, harmoni og trivsel. En slags astrologisk Feng Shui som har seg av linjer og plassering og hensikten nå som før da de satte opp templer, er å skape bygg og oppholdsrom som holder høy energi der rommenes hensikt er å slappe av, kose seg, trives og dermed åpne seg for at høyere bevissthet og energi av takknemlighet og glede kan romme oss.

Jeg anbefaler denne teknikken for å skape rom og hele bygg som bistår deg og dere som bor der, og virkelig løfter energien og trivselsfaktoren betraktelig. Jeg bistår deg gjerne!

Planlegging ved nybygg/ renovering av rom/hjem

Ved å koble astrologi- ditt horoskop til adressen der du bor og rommene du har, kan vi finne energetiske gunstige linjer og gode plasseringer for møblene dine hvis du vil fornye hjemmet på et dypere plan enn pene møbler. Astrologi får et lekent uttrykk når det overføres til rom og innredning. De ytre rom påvirker deg like mye som indre rom av tanker og bevissthet, så her kan alt stilles på linje så du får sammenheng og et behagelig oppløftende hjem å være i

Har du bodd der lenge kan du ha vokst fra boligen din energetisk, og justering av hvor møblene står og hva du omgir deg med, kan ha stor betydning for om du trives eller ei. Avhengig av hvor du bor og hva du trenger, avtaler vi om jeg skal komme hjem til deg eller holde videomøte med deg som guide.

Når man ved nybygg og planlegging av romløsninger i henhold til astrologiske linjer som er gunstige for de som skal bo der, skaper du individuelle løsninger der du står i sentrum for flyten og kvalitet. Ytre rammer for indre vekst gir gode rom og varig trivsel.

Priser og varighet

 

Ominnredning

Pris: kr 1600,-

Varighet 1 time, inkludert forberedelser.

 

Planlegging ved nybygg/ renovering av rom/hjem

Pris og varighet avtales per prosjekt og omfang.