Astrologi for deg

Vet du hva ditt stjernetegn er og hvor din måne står og hvorfor det kan forklare sider av deg?

Velkommen til en verden av astrologi!

Planeter og kardinale retninger kan gi deg innsikter om deg selv som du ikke ante var i sammenheng med hverandre. For meg er astrologi morsomt, treffende, og påfallende beskrivende av dynamikker og hendelser, emosjonelle som fysiske for oss for enkeltpersoner, grupper, bedrifter og organisasjoner, land og verdenssamfunn.

Alt liv henger sammen, så i et inkluderende luftig perspektiv, der astronomi, kosmologi,- det ytre og indre roms sammenfallende prinsipper kan forklare oss i en større modell, ved å beskrive en astrologisk arketypisk og esoterisk dvs sjelelig, åndsvitenskaplig forståelse av utallige inkarnasjoner, - og det hele blir Astro-Logisk.

Verden går fremover og vi er bedre stilt enn før til å engasjere oss i esoterisk viten, åndsvitenskap og selvutvikling og ta valg tidligere generasjoner ikke hadde anledning til. Vi står friere men har også mer ansvar for å benytte oss av friheten og være etiske i våre valg for å skape bærekraftig vekst for oss selv og andre.

Astrologi kan forklare deg på måter du ikke var kjent med før og åpne for forståelse av hvor du er i din livsreise og hva du med hell kan utvikle av særegne kvaliteter og talenter. Du er unik.

Vi kan alle være tjent med å ha høy bevissthet for å navigere i livet og gjøre overlevelse om til kunsten å leve.

Nora - 56A612AA-A039-4E29-BA68-D27F089C2976_1_105_c

Ved å vite hvor du vil, er det lettere å gå fra der du er.

Her får du muligheten til å få utvidet bevissthet om deg selv og livet ditt, bli klar over mangfoldet av muligheter som livet har gitt deg, som er synlige i et balansestudie av ditt horoskop.  Du er her for å skape glede for deg selv og vokse og gi videre.

Tema som drivkraft, verdier, valg av jobb og kjærlighet, partner er som regel del av en samtalen, akkurat som kriser, tankespinn, valg, uro, angst og depresjon. Og nysgjerrigheten i spørsmålet mange grubler på «hvem er jeg egentlig?».

Astrologi er ikke ment til å definere hvem du er, tvert i mot. Det handler om å finne tilbake til den originale deg, den uten påvirkning utenfra, forbi hendelser og begresninger.  Det er et kart, der en reise starter, enten personlig, for en gruppe eller en sogar for eier og bedrift. Planetene går i sykluser, det utløser dynamikker mellom dem, avstand og samhandling, fortid og fremtid, rytmer og blindsoner, alt påvirker energier i oss og utallige valg vi tar underveis former reisen underveis.  Når du vet hvor du er og hvor du skal, er det lettere å slå seg løs, ta inn mer av livet og fatte valg som støtter din unike retning og meningen med livet fremfor valg fattet utfra normer og forventinger utenfra.

Jeg mener vi alle har godt av å. Astrologi kan altså løfte forståelsen av dynamikker i oss til et høyere plan med nye perspektiv, en kosmisk forankret forklaringsmodell og mulighetsrom som har vært tolket og sett til gjennom alle tider.

Esoterisk Astrologi er min lidenskap. Det er astrologi der persona er ment til å være bevisst hva som er din indre drivkraft eller sjelens vei, når alt skrelles bort og du står igjen med din essens energi.  Altså vi er her mange ganger, inkarnerer for å studere og lære, rydde i karma og bevissthetslag for oss og sjelegrupper. Under forberedelse til en tolkning  blir horoskopet alltid «levende», og det unike vakre i hvert menneskes potensialer blir synlig.  Dynamikker i ulike livsområder som kjærlighet, familie, jobb, glede og tankespinn trer frem som en unik læringsprosess som kan formidles til horoskopets eier. Du er hjertelig velkommen til å booke en samtale med meg og bli klokere på deg og motivasjonen din i livet.

Jeg trenger fødselsdato og -år og helst klokkeslettet du ble født, samt by og land.

Tolkninger og Priser

Fødselshoroskop

Pris: kr 1600,- inkl. forberedelser og tilsendt bilder av horoskop og videoopptak
Varighet: 1 time

 

Par-horoskop eller familie horoskop

Pris: kr 1900,-
Varighet: 1,5 time inkl. tilsendt bilder av horoskop og video opptak.

 

Bedriftsastrologi

Pris: kr 2000,-
Varighet: 1,5 time,

Lilli Bendriss og Camillo Løken inviterte meg til sin PodCast episode om Astrologi på «Ånd & Vitenskap»

  Siden november 2021 er jeg fast skribent av spalten "Astrologi hjørnet" på medlems portalen Å&V, etter innspilling av episode på deres Podcast med samme navn. Et fint samarbeid for å formidle bevissthet om planetenes energier som virker i oss, utover min egen blogg og nettside. Takk @Lilli og @Camillo